Rejseforsikring

Forsikring

Elever under 18 år, der rejser med Sankt Annæ Gymnasium, er rejseforsikret gennem Københavns Kommune.

For elever over 18 år gælder følgende efter 23. Marts 2017:

Ved rejser til europæiske lande, er eleverne dækket af det gule sygesikringskort, som skal medbringes på turen. Sygesikringskortet omfatter ikke hjemtransport, så der skal tegnes privat forsikring, hvis man ønsker at sikre hjemtransport til dansk hospital.

Ved rejser til lande udenfor Europa dækker det gule sygesikringskort ikke, og der skal tegnes privat forsikring herunder evt. omfattende hjemtransport.

Mange familier vil allerede have en forsikring, der dækker eller hvortil, der kan tegnes en supplementsforsikring. Hvis man ønsker afbestillingsforsikring, skal den også tegnes privat.

Alle elever (pr klasse) skal aflevere information til de ansvarlige lærere på turen, om selskab, policenummer og tlf der skal ringes til hos forsikringen, hvis uheldet er ude.