Studieture på Sankt Annæ Gymnasium

Eleverne tilbydes en studierejse i løbet af deres gymnasietid.

Studierejsens placering kan variere fra årgang til årgang. Studierejsen kombineres med et AT-forløb, og dette AT-forløb danner også baggrund for en synopsisårsprøve. Studierejsen er som udgangspunkt tværfakultær.

Eleverne tilbydes ét studierejsemål, og det tilstræbes at udgiften for eleverne holdes så lav som muligt: ca. 3.500 kr for rejser indenfor Europa, inkl. entreer, lokaltransport m.v., ca. 5.000-6.000 kr for rejser udenfor Europa. – dertil kommer udgifter til kost.

Eleverne skal, inden rejsen bestilles, give skriftligt tilsagn om deltagelse i studierejsen.

De enkelte klasser har mulighed for en ekstra studierejse, hvis rejsen arrangeres som en udvekslingsrejse og/eller med eksterne tilskud fra f. eks. Comenius, Cirius, MEP eller lignende.

Endvidere udbydes en studietur i forbindelse med AT-sprog i december måned i 2.g, samt mulighed for en studietur i 3.g for 2. fremmedsprogshold på A-niveau.

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.