Orienteringsaften
Orienteringsaften 18. januar

Torsdag den 18. januar er der orienteringsaften om gymnasiet på Sankt Annæ Gymnasium for kommende  elever og deres forældre. Orienteringsaftenen starter kl. 19.00, men allerede fra kl. 18.30 kan man høre Big Bandet spille i koncertsalen.

>> Ansøger 2018

>> Se eventet på Facebook

Få et indblik i aktiviteterne på SAG: Se vores nye introvideo produceret af en SAG-elev

• Orienteringsaften
    Tors 18.01.2018 / kl. 19:00
    Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
    Orienteringsaften 18. januar
    Orientering om gymnasiet på Sankt Annæ for kommende elever og deres forældre
    Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.