Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium

Kære besøgselev.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Sankt Annæ Gymnasium.

Din besøgsdag vil foregå på følgende måde:

Du skal møde ved kontoret på 1. sal i b-bygningen kl. 8.00. Du bliver hentet af et par elever fra den studieretning, du skal følge.

Når dit besøg i klassen er slut efter 3. modul kl. 13.45, samler vi dagens besøgselever udenfor kontoret, hvor der er mulighed for at samle op på dagen sammen med en pædagogisk leder.

Samtidig vil vi bede dig om at udfylde det spørgeskema, som du får udleveret, når du kommer. Det udfyldte skema afleveres på kontoret.

Vi vil samtidig gerne gerne invitere dig til vores orienteringsaften

Torsdag den 18. januar 2018 kl. 19.00

Den aften vil du få mulighed for at høre mere om gymnasiet og tale med vores lærere og elever. Derudover får du mulighed for at høre gymnasiets kor, Big Band og symfoniorkester.

Vi glæder os til at se dig.

Klik her for at læse mere og tilmelde dig til  besøgsdage på Sankt Annæ Gymnasium.

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.