Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium

Kære besøgselev.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Sankt Annæ Gymnasium.

Din besøgsdag vil foregå på følgende måde:

Du skal møde ved kontoret på 1. sal i b-bygningen kl. 8.00. Du bliver hentet af et par elever fra den studieretning, du skal følge.

Når dit besøg i klassen er slut efter 3. modul kl. 13.45, samler vi dagens besøgselever udenfor kontoret, hvor der er mulighed for at samle op på dagen sammen med en pædagogisk leder.

Samtidig vil vi bede dig om at udfylde det spørgeskema, som du får udleveret, når du kommer. Det udfyldte skema afleveres på kontoret.

Vi vil samtidig gerne gerne invitere dig til vores orienteringsaften

Torsdag den 18. januar 2018 kl. 19.00

Den aften vil du få mulighed for at høre mere om gymnasiet og tale med vores lærere og elever. Derudover får du mulighed for at høre gymnasiets kor, Big Band og symfoniorkester.

Vi glæder os til at se dig.

Klik her for at læse mere og tilmelde dig til  besøgsdage på Sankt Annæ Gymnasium.