BILLEDER: Trivselsløb med sved på panden

I år var efterårsløbet henlagt til Vestre Kirkegård, der i dagens anledning var iklædt smukke, varme efterårsfarver.

Bag løbet står skolens Trivselsfond. Og da hver løber forinden havde fundet sig en løbesponsor, der donorerede penge pr. km, der blev løbet, er der i år kommet rigtig, rigtig mange penge (beløbet bliver offentliggjort senere) til alle de gode formål fondens støtter.

Se alle billederne her

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.