Den Europæiske Science Olympiade afholdt af lærere fra Sankt Annæ Gymnasium

For første gang nogensinde var Danmark vært for The European Union Science Olympiad (EUSO), der er en holdbaseret science-konkurrence for 16-årige elever, der interesserer sig for biologi, fysik og kemi.

Flere lærere fra Sankt Annæ Gymnasium stod bag arrangementet, der fandt sted i dagene fra den 7. til den 14 maj. Og faktisk var det vores egen biologilærer, Hans Marker, der var hovedansvarlig for selve arrangementets afholdelse.

De ca. 150 europæiske unge konkurrerede på livet løs på  Københavns Universitet og på DTU i bestræbelserne på at vinde guldmedaljer – og ikke mindst for løse fremtidens klima- og fødevareproblemer.

Kåringen af vinderne foregik på Sankt Annæ Gymnasium ved HKH prins Joachim og undervisningsminister Merete Riisager. For første gang i konkurrencens levetid fik ét af de tre danske hold faktisk sølv. Flot gået, og nå ja, eleverne var skam fra Sankt Annæ Gymnasium.

Se mere på euso2017 eller facebook.