Den Europæiske Science Olympiade afholdt af lærere fra Sankt Annæ Gymnasium

For første gang nogensinde var Danmark vært for The European Union Science Olympiad (EUSO), der er en holdbaseret science-konkurrence for 16-årige elever, der interesserer sig for biologi, fysik og kemi.

Flere lærere fra Sankt Annæ Gymnasium stod bag arrangementet, der fandt sted i dagene fra den 7. til den 14 maj. Og faktisk var det vores egen biologilærer, Hans Marker, der var hovedansvarlig for selve arrangementets afholdelse.

De ca. 150 europæiske unge konkurrerede på livet løs på  Københavns Universitet og på DTU i bestræbelserne på at vinde guldmedaljer – og ikke mindst for løse fremtidens klima- og fødevareproblemer.

Kåringen af vinderne foregik på Sankt Annæ Gymnasium ved HKH prins Joachim og undervisningsminister Merete Riisager. For første gang i konkurrencens levetid fik ét af de tre danske hold faktisk sølv. Flot gået, og nå ja, eleverne var skam fra Sankt Annæ Gymnasium.

Se mere på euso2017 eller facebook.

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.