Gymnasiet
Gymnasiet
Elever opstarter virksomheder

Seks elever fra Sankt Annæ har i skoleåret 2016-17 fuldt talentudviklingsprogrammet CIEC, der står for Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Centre. http://ciec.nu/

De seks elever afsluttede flot med diplomer om virksomhedsplaner fredag d. 7.4.

Tillykke til Anna Vladimirovna Iurinova, 1e, Flora Rosager Freiesleben, 2f, Ida Lina Amati-Aagesen, 3b, Jacob Elias Kofoed Hviid, 1f, Miriam Kuhlmann Mikounis, 3b og Søren Johannes Heiberg, 1c.

Som eksempler på eleverne projekter, kan nævnes at Anna sammen med en elev fra Allerød Gymnasium arbejder arbejder med en model for kunst på de sociale medier, og Flora, Ida og Miriam sammen med elever fra Rysensteen arbejder med en platform for god anvendelse af sabbatår.

Om Simpel Sabbat
Simpel Sabbat er en database, der samler de mange muligheder for sabbatårsrejser ét sted. Simpel Sabbat effektiviserer processen og gør det overskueligt for unge at finde en måde at bruge deres tid på, som passer til lige netop dem. Vi ønsker, at sabbatårsrejsende kan få et let overblik over alle mulighede, med mulighed for at tilpasse resultater indenfor budget, geografi, rejseform, tidsperiode og aktiviteter.

Læs mere på: http://simpelsabbat.weebly.com

Om KOLLEKTIVET
“KOLLEKTIVET” skal være fremtidens sociale medie for kunst. Vi, Anna fra Sankt Annæ Gymnasium og en elev fra Allerød Gymnasium, er godt i gang med projektet og pt. har vi kontakt til forskellige virksomheder, der virker interesserede. Hos KOLLEKTIVET kan du dele dine evner store som små, starte projekter med andre som dig, blive inspireret og få muligheden for at deltage i et kreativt fællesskab.

Dette er vores hjemmeside: https://anna-iurinova-lcbw.squarespace.com/

 

Om SWAPP

Alle har ting, som de ikke længere bruger, men som stadig kan have en værdi for andre.
SWAPP fungerer som et virtuelt byttemarked og gør det altså muligt for brugere nemt og hurtigt at bytte ting med hinanden samtidig med, at de sparer penge og hjælper miljøet. Som bruger lægger man et billede op af sin vare med tilhørende beskrivelse og egen vurdering af varens værdi i et prisinterval.

Man vælger desuden mindst fire kategorier, som man ønsker at bytte varer i. Man vil nu blive præsenteret for varer, der matcher de valgte kriterier, og man skal så vælge, hvorvidt man vil bytte med den viste vare ved i bedste Tinder-stil at swipe til henholdvis højre eller venstre. Nærmere beskrivelse kan findes på vores hjemmeside.

#SWAPPDONTSHOP
Da vores projekt var en app, valgte vi at lave en prototype af app’en til præsentationen af vores projekt. Vi lavede dog også en hjemmeside for en begivenhed, der skulle være med til at onboarde folk. Hjemmesiden indeholder også et par billeder samt en nærmere beskrivelse af app’en.
https://jacob-hviid.squarespace.com

 

KALENDER OG NYHEDER