Fysik A-holdet besøgte DTU

Fysik A-holdet var på DTU for at udføre to fysikøvelser. Det foregik på nanoteket. Her kaldes de studerende for nanotekarer, og de instruerede vores elever i fysikøvelserne. Vi var så heldige, at en af vejlederne var Asbjørn, der blev student fra SAG i 2013.

Holdet udførte to fysikøvelser:

Gauss riflen, en lille kanon, der kan sende kugler afsted med stor fart, ved at anbringe små kraftige magneter efter hinanden på en smart måde.

Bestemmelse af forholdet mellem elektronens ladning og masse. Et forsøg, hvor elektroner bliver sendt rundt i en cirkelbevægelse af et magnetfelt.

/ Steffen Samsøe

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.