Galla: Forrygende humør

Så blev det endelig galla for 3.g.’erne.

Fejende, flotte og forrygende fotos af alle de glade 3.g’ere, der kom anstigende i alt fra optimistjoller til rulleski. Tak for de kreative indslag!

Aftenens gallamiddag foregik med skøn stemning, stram organisation og en Lanciers der (næsten) var bedre end sidste år. Bandet spillede efterfølgende godt og grundigt igennem, så festen varede (vist) nok til ud på natten.

Se de skønne billeder af de smukke og dygtige unge mennesker HER
Fotograf: Mads Strømme

• Orienteringsaften
    Tors 18.01.2018 / kl. 19:00
    Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
    Orienteringsaften 18. januar
    Orientering om gymnasiet på Sankt Annæ for kommende elever og deres forældre
    Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.