Guldmedalje til Sankt Annæ ved DM i Science

Deltagerholdet fra Sankt Annæ bestod af Søren Heiberg, 1.c, Astrid Rosenkilde, 1.c og Esben Salmonsen, 1.f.

I første runde kvalificerede de sig til den danske finale ved at blive et af de bedste 8 hold ud af de 64 tilmeldte. Umiddelbart før vinterferien blev finalen afviklet i Mærsk McKinney Møllers Videncenter i Sorø. Her konkurreredes over to dage om dels forskellige aspekter omkring søers miljøtilstand, dels fysiske, kemiske og biologiske forhold omkring blåmuslinger.

Sankt Annæ’s hold gik sejrrigt ud af dysten, og de er dermed kvalificerede til at repræsentere Danmark ved den europæiske EUSO-finale, sammen med holdene på 2.-4.-pladserne: Dronninglund, Støvring og Virum Gymnasium.

Her skal de konkurrere med unge science-talenter fra resten af Europa, og det foregår i år i København i maj måned, så vores dygtige vindere får ikke nogen eksotisk udlandsrejse i denne omgang.

Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.
    Elever fra rytmisk kor synger ‘Paradise’ i en a capella-version
    Elever fra gymnasiets rytmiske kor synger en a cappella-version af den nye single “Paradise” med Brandon Beal & Olivia Holt for Universal Music Denmark.
    Hannah blev den første student 2017
    Hannah Maria Howard Andresen fra 4s, Musikalsk GrundKursus, blev årets første student.