Gymnasieelever vinder DMiSprog

DMiSprog er en national, flersproget konkurrence for grundskole- og gymnasieelever, som lærer tysk, spansk eller fransk. Eleverne må ikke have anden tilknytning til sproget, end det de lærer i skolen. Eleverne skal kunne besvare spørgsmål om grammatik, kultur og ordforråd.

img_2796

Institut français og Goethe Institut står bag arrangementet, som i år blev afholdt på Marie Kruse Skole i Farum. I konkurrencen indgik rebus, memory, tegn og gæt, lytteøvelser og temaopgaver.

Det var et superflot arrangement, hvor alt fungerede perfekt lige indtil finalen, hvor der pludselig var IT-problemer. Det gav lidt kaos på et ellers flot forløb med sideløbende konkurrencer i de 3 sprog og de to niveauer.

Det allerbedste ved konceptet er, at det er elever i de 3 sprog, som styrer alle konkurrencerne hele vejen igennem. Det er ikke nødvendigvis fejlfrit sprogligt, men det betyder ikke noget, det skaber en rar og afslappet atmosfære, hvor alle tør ytre sig på det pågældende sprog.

Goethe-Institut havde inviteret den tyske ambassadør, som på et formfuldendt dansk fortalte om vigtigheden af at kunne sprog, ikke blot for at kunne tale det pågældende sprog, men for at fremme kommunikation i og mellem alle lande.

Sankt Annæ Gymnasium vandt i år, det var helt velfortjent, for de var de bedste. Så et stort tillykke til Johanne, Vera og Jakob fra 2cd fr.
img_2772
Se alle billeder her

//Iben Schomacker

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.