Hannah blev den første student 2017

Hannah Maria Howard Andresen fra 4s, Musikalsk GrundKursus (MGK-linjen), blev årets første student.

Det var en en meget glad, stolt og ikke mindst storsmilende og grinende Hannah, der som årets allerførste student fik sat studenterhuen på hovedet og siden kunne hejse flaget sammen med vicerektor Martin Kristiansen.

Hannah går på den særlige MGK-linje, hvor man har fire år til at blive student, mens man har ekstra musiktimer og gør sig klar til optagelse på eksempelvis konservatoriet. Hannah har på MGK-linjen brugt en del af sin tid på at blive endnu dygtigere til at dirigere et symfoniorkester.

Sankt Annæ Gymnasium kan nu bryste sig af, at have udklækket én af de første studenter i år i Danmark.

Fotograf Peter Bentsen

Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.
    Elever fra rytmisk kor synger ‘Paradise’ i en a capella-version
    Elever fra gymnasiets rytmiske kor synger en a cappella-version af den nye single “Paradise” med Brandon Beal & Olivia Holt for Universal Music Denmark.
    Hannah blev den første student 2017
    Hannah Maria Howard Andresen fra 4s, Musikalsk GrundKursus, blev årets første student.