Hannah blev den første student 2017

Hannah Maria Howard Andresen fra 4s, Musikalsk GrundKursus (MGK-linjen), blev årets første student.

Det var en en meget glad, stolt og ikke mindst storsmilende og grinende Hannah, der som årets allerførste student fik sat studenterhuen på hovedet og siden kunne hejse flaget sammen med vicerektor Martin Kristiansen.

Hannah går på den særlige MGK-linje, hvor man har fire år til at blive student, mens man har ekstra musiktimer og gør sig klar til optagelse på eksempelvis konservatoriet. Hannah har på MGK-linjen brugt en del af sin tid på at blive endnu dygtigere til at dirigere et symfoniorkester.

Sankt Annæ Gymnasium kan nu bryste sig af, at have udklækket én af de første studenter i år i Danmark.

Fotograf Peter Bentsen