Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship

Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner, før hun rejste til Bangkok for at deltage i en stor international debatturnering, Asia World Schools Debating Championship.

Her debatterede hun sammen med resten af det danske hold blandt andet, om det ville være en god ide at betale borgere for at flytte ud af storbyer, og om man bør udelukke ikke-vaccinerede børn fra almindelig skolegang. Ida havde en fantastisk oplevelse, og mødte engagerede unge fra hele verden til turneringen, og hun søger nu om at komme på det danske hold, der skal til VM i debat i Kroatien næste år.

På billedet ses Ida som nr. 2 fra venstre, forrest på billedet. Hun står sammen med sine debatcoaches fra Canada, og elever fra Egaa og Rungsted Gymnasium, samt fra Aalborg Katedralskole.

CI

Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.