Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship

Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner, før hun rejste til Bangkok for at deltage i en stor international debatturnering, Asia World Schools Debating Championship.

Her debatterede hun sammen med resten af det danske hold blandt andet, om det ville være en god ide at betale borgere for at flytte ud af storbyer, og om man bør udelukke ikke-vaccinerede børn fra almindelig skolegang. Ida havde en fantastisk oplevelse, og mødte engagerede unge fra hele verden til turneringen, og hun søger nu om at komme på det danske hold, der skal til VM i debat i Kroatien næste år.

På billedet ses Ida som nr. 2 fra venstre, forrest på billedet. Hun står sammen med sine debatcoaches fra Canada, og elever fra Egaa og Rungsted Gymnasium, samt fra Aalborg Katedralskole.

CI