SAG-debattør får 2. plads på Harvard University
Ida fra 1.e er netop vendt hjem fra en stor international debatturnering på Harvard University, hvor hun debatterede komplekse emner som ‘This house would institute a robot tax’, ‘This house would ban cash’ og This house regrets the accelerating democratisation of journalism’.
Ida er på juniorlandsholdet i debat, der arbejder hen mod VM i debat i 2018, og hun ses her på midten i billedet omgivet af sit hold af elever fra Egå Gymnasium, Rungsted Gymnasium, Johannesskolen og Aaalborg Katedralskole. Bagerst i midten ses holdets canadiske debatcoach, Dena Tabyanian.
/ Charlotte Ib
    Ny gymnasie intro video
    Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
    Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
    Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
    Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.