SAG-elev-public-speaking-competition
SAG-elev til verdens største konkurrence i ‘public speaking’

Frederik Willemoes Hundborg fra 2.f har i februar og marts måned haft travlt med at arbejde på den bedst mulige tale på engelsk. Han deltager nemlig i The English-Speaking Unions årlige konkurrence for gymnasieelever i at holde den bedste tale på 5 min.

Et overordnet tema bliver meldt ud, og elever fra hele Sjælland kan så frit vælge deres egen vinkel på temaet. I år er temaet ‘Great Artists Have No Country’, og Frederik valgte i sin tale ‘The Art of Failure’ at fokusere på behovet for at turde begå fejl. Dette kan vise sig at være afgørende, både for store kunstnere og for helt almindelige mennesker.

Talen sendte i første omgang Frederik videre fra de indledende runder på Ordrup Gymnasium til finalen på Øregaard Gymnasium. Her gik han hen og vandt finalen. På billedet overrækker Grevinde Alexandra ham blomster efter ESU har annonceret, at han har vundet.

Frederik skal nu til den internationale finalerunde i London, hvor han skal møde og dyste med unge fra hele verden. Udover public speaking-workshops og selve konkurrencen, skal eleverne også opleve Shakespeare’s Globe Theatre, se musical mv.

Vi krydser fingre for Frederik til finalen!