SAG-elever til VM i debat 2018

To SAG elever – Ida Rydahl Thorsen og Simon Ulvsgaard – var i sommerferien til debatturneringer i Europa. Begge deltog i en turnering i Prag. Herefter gik turen til VM i debat i Zagreb, hvor Ida var på landsholdet, og Simon med som observatør på juniorholdet.

Danmark fik flotte resultater til VM – holdet vandt medalje for en 2.plads i kategorien for EFL hold (hold der ikke har engelsk som modersmål). Derudover vandt Ida en flot 3.plads i kategorien for bedste individuelle talere.

På billederne ses: hele holdet til åbningsceremonien; hele holdet, der fejrer 5 sejre i de indledende runder; VM holdet med deres medaljer; Simon i debat i Prag; Ida i debat med England (og Harry Potter):-)

Til vinter begynder næste udtagelse af talentfulde SAG elever med ambitioner om at blive de nye debat-håb!