SAG-elever til VM i debat i Zagreb

Ida Rydahl Thorsen fra 2.e og Simon Ulvsgaard fra 2.a får ikke chance for at slappe af i sommerferien i år. De skal nemlig til Tjekkiet og deltage i en stor international debatturnering, hvorefter de rejser videre til VM i debat i Zagreb i Kroatien.

Begge har arbejdet hårdt i løbet af året for at skærpe deres argumentation og evne til at tale overbevisende foran andre.
På billedet ses Ida med eleverne fra VM holdet, som kommer fra Egaa, Nørre G, Aalborg Katedralskole og Rungsted Gymnasium. Holdet er i fuld gang med at forberede sig på emnerne som blandt andet er:
‘This house opposes the development of lethal autonomous weapons’, ‘This house would require professional sports teams to be owned by their local communities instead of individuals or coporations, ‘This house regrets the Belt and Road Initiative’, og ‘This house believes that the West should end all arms sales and military cooperation with Saudi Arabia’.

> Læs mere om VM holdet, som TV2 fortæller om her

Vi ønsker held og lykke og masser af gode debatter til Ida og Simon!