Til kommende elever: Prøv en dag

Prøv en dag på SAG

Inden man ansøger om optagelse på gymnasiet, kan man komme og følge undervisningen forinden.

Tilmeld dig her: Prøv en dag på SAG

Hvis man vil vide mere om Sankt Annæ Gymnasium, så læs årsskriftet her

24476August 10, 2016 (Mads Strømme) 190

Særlige regler Sankt Annæ Gymnasium

Vi lægger vægt på, at alle skolens elever har forståelse for skolens særlige musikprofil. I skolens målsætning står der bl.a., at Sankt Annæ Gymnasiums grundlag er et samspil mellem korarbejde på internationalt niveau og almen undervisning i folkeskole og gymnasium. Skolens mål er at skabe veluddannede, musiske mennesker med arbejdsglæde, sans for kvalitet og respekt for eget og andres værd. Musikken er elevernes fælles udgangspunkt. Derfor udgør frivillige musiktilbud og deltagelse heri et væsentligt kit i skolens kultur.

Ved optagelse af elever prioriteres derfor ansøgere med særlige musikalske forudsætninger. Det er en fordel hvis du:
• har gennemgået uddannelsen som korsanger i folkeskolen på Sankt Annæ Gymnasium
• er indstillet til optagelse på eller er på venteliste til MGK ved Sankt Annæ Gymnasium
• på anden vis har en dokumenteret aktiv beskæftigelse med musik/sang.

Skriv i din uddannelsesplan, hvilke musikalske forudsætninger du har. Vedlæg en personlig ansøgning, hvori du begrunder og dokumenterer, hvorfor du søger optagelse på SAG. Her kan du fx skrive om dine erfaringer med musik, instrumenter og sang. Vedlæg bilag fra din musiklærer.

Søger du ind på en studieretning med musik på A-niveau er det en fordel med et vist kendskab til noder og klaver/keyboard. Det vil desuden være hensigtsmæssigt, hvis du i din ansøgning anfører alternative studieretningsønsker.

Generelle regler for optagelse

» Generelle regler: Optagelsesbekendtgørelsen fra UVM

Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.
    Elever fra rytmisk kor synger ‘Paradise’ i en a capella-version
    Elever fra gymnasiets rytmiske kor synger en a cappella-version af den nye single “Paradise” med Brandon Beal & Olivia Holt for Universal Music Denmark.
    Hannah blev den første student 2017
    Hannah Maria Howard Andresen fra 4s, Musikalsk GrundKursus, blev årets første student.