Unges Europaparlament netop afholdt i København

En fantastisk uge med 175 delegerede fra 30 lande og deres lærere brugte tid i København på teambuilding, åbningsceremoni på KU/festsalen med bl.a. Margrethe Vestager og Lykke Friis som talere.

dsc_2056

Elever fra 1h synger og spiller.

Derudover var de unge delegerede på politisk arbejde i komitéer på Rådhuset, i FN-byen, på KU, CBS, Europahuset og hos DI.

14955875_332697353760101_6908630171138317942_n dsc_1993

Der blev dog også tid til sightseeing til Louisiana, kulturaften på Sankt Annæ Gymnasium og fornem afslutning på Børsen i flotte omgivelser.

dsc_2021

Landenes ambassader inviterede de unge hjem i forskellige sammenhænge. – Gefion, Rysensteen og SAG var værter for konferencen som var særlig udvalgt som europæisk ungdomsprojekt med European Parliament som patron. Et fagligt arbejde i særklasse og et netværk af unge, som i fremtiden kan bruge hinanden i en lang række sammenhænge. Med var også vores partnerskoler i Norge og Indien.

dsc_2533

Lærere fra Sankt Annæ Gymnasium, PR og NN, var ankerpersoner for gymnasiet. Tak til alle elever der deltog aktivt og som guider, hjælpere mv. Og til en lang række værtsfamilier som stillede hjem gæstfrit til rådighed.

// Nina Nørgaard

Requiem for den gode undervisning
    Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
    Idrætsdag 2017
    Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
    Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
    Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
    Man 18.09.2017 / kl. 18:30
    Koncertsalen / Sankt Annæ Gymnasium
    Forældreaften
    Forældrene til de nye 1.g'ere inviteres til information om skolens liv og årets gang.
    Introdagene for 1. g’erne
    Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
    Sølv i Geo OL
    Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
    Velkommen!
    Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
    Student 2017
    Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.
    Elever fra rytmisk kor synger ‘Paradise’ i en a capella-version
    Elever fra gymnasiets rytmiske kor synger en a cappella-version af den nye single “Paradise” med Brandon Beal & Olivia Holt for Universal Music Denmark.
    Hannah blev den første student 2017
    Hannah Maria Howard Andresen fra 4s, Musikalsk GrundKursus, blev årets første student.