Unges Europaparlament netop afholdt i København

En fantastisk uge med 175 delegerede fra 30 lande og deres lærere brugte tid i København på teambuilding, åbningsceremoni på KU/festsalen med bl.a. Margrethe Vestager og Lykke Friis som talere.

dsc_2056

Elever fra 1h synger og spiller.

Derudover var de unge delegerede på politisk arbejde i komitéer på Rådhuset, i FN-byen, på KU, CBS, Europahuset og hos DI.

14955875_332697353760101_6908630171138317942_n dsc_1993

Der blev dog også tid til sightseeing til Louisiana, kulturaften på Sankt Annæ Gymnasium og fornem afslutning på Børsen i flotte omgivelser.

dsc_2021

Landenes ambassader inviterede de unge hjem i forskellige sammenhænge. – Gefion, Rysensteen og SAG var værter for konferencen som var særlig udvalgt som europæisk ungdomsprojekt med European Parliament som patron. Et fagligt arbejde i særklasse og et netværk af unge, som i fremtiden kan bruge hinanden i en lang række sammenhænge. Med var også vores partnerskoler i Norge og Indien.

dsc_2533

Lærere fra Sankt Annæ Gymnasium, PR og NN, var ankerpersoner for gymnasiet. Tak til alle elever der deltog aktivt og som guider, hjælpere mv. Og til en lang række værtsfamilier som stillede hjem gæstfrit til rådighed.

// Nina Nørgaard