Ledig stilling: Fysiklærer til gymnasiet
Vi søger per 1.1.2019 en vikar i fysik for resten af skoleåret. Vi har 3 ledige hold i fysik på c-niveau. Hvis du har også har undervisningskompetence i matematik, vil der muligvis kunne opstå ekstra muligheder.
Elever til landsfinalen i Fysik-OL
To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
Unge talenter skaber Europas fremtid
I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
Flot resultat ved GEO-OL
Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.
SAG-elever til VM i debat 2018
To SAG elever - Ida Rydahl Thorsen og Simon Ulvsgaard - var i sommerferien til debatturneringer i Europa.
Frederik fra 2.f til international talekonkurrence i London
Frederik Willemoes Hundborg fra 2.f deltog i maj måned i den internationale finale i The English-Speaking Unions årlige talekonkurrence i London.
2.g’ere på naturhistorisk feltekskursion
2.i har i maj måned været på naturhistorisk feltekskursion med faget naturgeografi.
Overskudsuge med massagekæde på Sankt Annæ Gymnasium
Gymnasieelever tager kampen op imod stress
Elevrådet afholdt i sidste uge en "Overskudsuge", hvor elever fik inspirationer til, hvordan de kan afhjælpe skolepresset.