SAG-elever til VM i debat i Zagreb
Ida Rydahl Thorsen fra 2.e og Simon Ulvsgaard fra 2.a får ikke chance for at slappe af i sommerferien i år. De skal nemlig til VM i debat.
Frederik fra 2.f til international talekonkurrence i London
Frederik Willemoes Hundborg fra 2.f deltog i maj måned i den internationale finale i The English-Speaking Unions årlige talekonkurrence i London.
2.g’ere på naturhistorisk feltekskursion
2.i har i maj måned været på naturhistorisk feltekskursion med faget naturgeografi.
Overskudsuge med massagekæde på Sankt Annæ Gymnasium
Gymnasieelever tager kampen op imod stress
Elevrådet afholdt i sidste uge en "Overskudsuge", hvor elever fik inspirationer til, hvordan de kan afhjælpe skolepresset.
2.g’er kvalificerer sig til det internationale GEO-OL
Esben Bjørn Salmonsen fra 2.f har kvalificeret sig til det prestigefyldte internationale GEO-OL.
SAG-elev-public-speaking-competition
SAG-elev til verdens største konkurrence i ‘public speaking’
Frederik Willemoes Hundborg fra 2.f vinder konkurrence om at holde den bedste tale på 5 minutter.
SAG-elev kvalificerer sig til finalen i Geo-OL
Esben Bjørn Salmonsen fra 2.f har kvalificeret sig til den danske finalerunde i Geo-OL
SAG SHOW
Talenter fik frit spil i elevproduceret musical
Den 25.-27. januar var der SAG-show på plakaten. Se de flotte billeder fra showet her.