Elever var i Norge til konference med otte lande
Elever fra 1.h og 2.f har netop deltaget i en ungdomskonference i den berømte by Elverum, Norge.
Guldmedalje til Sankt Annæ ved DM i Science
Deltagerholdet fra Sankt Annæ bestod af Søren Heiberg, 1.c, Astrid Rosenkilde, 1.c og Esben Salmonsen, 1.f.
Tre elever i den danske finale af Europæisk Science Olympiade
Astrid, Søren og Esben løste opgaverne så flot, at de repræsenterer Sankt Annæ Gymnasium blandt de i alt 8 gymnasier, der kvalificerede sig til den danske finale.
Donation til fysiksamlingen
Donation til fysiksamlingen fra Mads Møller, 3.c.
Stort fremmøde til Orienteringsaften
Den 19. januar mødte kommende elever og deres forældre op på Sankt Annæ Gymnasium i stort antal for at få en oplevelse af gymnasielivet.
Ansøger til gymnasiet 2017
Læs her om indholdet til de nye studieretninger for 2017-2018.
Gymnasieelever vinder DMiSprog
DMiSprog er en national, flersproget konkurrence for grundskole- og gymnasieelever, som netop er vundet af vores elever: Johanne, Vera og Jakob fra 2cd franskholdet.
Koncert med Das Affentheater for tyskhold
Et brag af en koncert med bandet Das Affentheater for tyskeleverne i 8. og 9. klasse og 1. og 2.g.