Requiem for den gode undervisning - okt 2017
Requiem for den gode undervisning
Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
Idrætsdag 2017
Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.
Ida deltog i Asia World Schools Debating Championship
Ida Rydahl Thorsen fra 2 e har brugt størstedelen af sin sommerferie på at læse op på globalt aktuelle emner.
Introdagene for 1. g’erne
Tutorerne og alle eleverne på Sankt Annæ Gymnasium har taget godt imod de nye 1. g'ere.
Sølv i Geo OL
Gustav Aske Sønksen, 3e, fik sølv til Geografi OL i Beograd.
Velkommen!
Vi byder både velkommen til de nye elever i 1. g. og velkommen tilbage fra ferie til alle 2.g, 3.g. og 4 g.'ere.
Student 2017
Fredag den 23. juni dimitterede studenterne fra Sankt Annæ Gymnasium.
Elever fra rytmisk kor synger ‘Paradise’ i en a capella-version
Elever fra gymnasiets rytmiske kor synger en a cappella-version af den nye single “Paradise” med Brandon Beal & Olivia Holt for Universal Music Denmark.