2.g’er kvalificerer sig til det internationale GEO-OL
Esben Bjørn Salmonsen fra 2.f har kvalificeret sig til det prestigefyldte internationale GEO-OL.
SAG-elev-public-speaking-competition
SAG-elev til verdens største konkurrence i ‘public speaking’
Frederik Willemoes Hundborg fra 2.f vinder konkurrence om at holde den bedste tale på 5 minutter.
SAG-elev kvalificerer sig til finalen i Geo-OL
Esben Bjørn Salmonsen fra 2.f har kvalificeret sig til den danske finalerunde i Geo-OL
SAG SHOW
Talenter fik frit spil i elevproduceret musical
Den 25.-27. januar var der SAG-show på plakaten. Se de flotte billeder fra showet her.
Se gymnasiets nye intro-video
Se vores nye intro video produceret af en SAG elev.
Prøv en dag på Sankt Annæ Gymnasium
Kom og besøg en klasse i Gymnasiet og oplev vores skole for en dag.
Requiem for den gode undervisning - okt 2017
Requiem for den gode undervisning
Torsdag d. 5. oktober mødtes en stor gruppe af lærere, elever og ledelse og sang Requiem for den gode undervisning, som et led i protesterne imod besparelser på uddannelsesområdet. Her finder I videoen med requiemmet, samt stemningsbilleder fra dagen.
Idrætsdag 2017
Idrætsdagen blev afholdt fredag d. 25.8. med glade elever, svedige rytmer og sjove aktiviteter.