SAG OL-deltagere 2019
Elever imponerer til SAG-Show 2019
Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
Temadag om FN’s verdensmål
Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
Elever til landsfinalen i Fysik-OL
To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
Unge talenter skaber Europas fremtid
I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
Flot resultat ved GEO-OL
Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.
SAG-elever til VM i debat 2018
To SAG elever - Ida Rydahl Thorsen og Simon Ulvsgaard - var i sommerferien til debatturneringer i Europa.