Rejseforsikring

Forsikring

Elever under 18 år, der rejser med Sankt Annæ Gymnasium, er rejseforsikret gennem Københavns Kommune.

For elever over 18 år gælder følgende efter 23. Marts 2017:

Ved rejser til europæiske lande, er eleverne dækket af det gule sygesikringskort, som skal medbringes på turen. Sygesikringskortet omfatter ikke hjemtransport, så der skal tegnes privat forsikring, hvis man ønsker at sikre hjemtransport til dansk hospital.

Ved rejser til lande udenfor Europa dækker det gule sygesikringskort ikke, og der skal tegnes privat forsikring herunder evt. omfattende hjemtransport.

Mange familier vil allerede have en forsikring, der dækker eller hvortil, der kan tegnes en supplementsforsikring. Hvis man ønsker afbestillingsforsikring, skal den også tegnes privat.

Alle elever (pr klasse) skal aflevere information til de ansvarlige lærere på turen, om selskab, policenummer og tlf der skal ringes til hos forsikringen, hvis uheldet er ude.

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.