Rejseforsikring

Forsikring

Elever under 18 år, der rejser med Sankt Annæ Gymnasium, er rejseforsikret gennem Københavns Kommune.

For elever over 18 år gælder følgende efter 23. Marts 2017:

Ved rejser til europæiske lande, er eleverne dækket af det gule sygesikringskort, som skal medbringes på turen. Sygesikringskortet omfatter ikke hjemtransport, så der skal tegnes privat forsikring, hvis man ønsker at sikre hjemtransport til dansk hospital.

Ved rejser til lande udenfor Europa dækker det gule sygesikringskort ikke, og der skal tegnes privat forsikring herunder evt. omfattende hjemtransport.

Mange familier vil allerede have en forsikring, der dækker eller hvortil, der kan tegnes en supplementsforsikring. Hvis man ønsker afbestillingsforsikring, skal den også tegnes privat.

Alle elever (pr klasse) skal aflevere information til de ansvarlige lærere på turen, om selskab, policenummer og tlf der skal ringes til hos forsikringen, hvis uheldet er ude.

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her