Studieture på Sankt Annæ Gymnasium

Eleverne tilbydes en studierejse i løbet af deres gymnasietid.

Studierejsens placering kan variere fra årgang til årgang. Studierejsen kombineres med et AT-forløb, og dette AT-forløb danner også baggrund for en synopsisårsprøve. Studierejsen er som udgangspunkt tværfakultær.

Eleverne tilbydes ét studierejsemål, og det tilstræbes at udgiften for eleverne holdes så lav som muligt: ca. 3.500 kr for rejser indenfor Europa, inkl. entreer, lokaltransport m.v., ca. 5.000-6.000 kr for rejser udenfor Europa. – dertil kommer udgifter til kost.

Eleverne skal, inden rejsen bestilles, give skriftligt tilsagn om deltagelse i studierejsen.

De enkelte klasser har mulighed for en ekstra studierejse, hvis rejsen arrangeres som en udvekslingsrejse og/eller med eksterne tilskud fra f. eks. Comenius, Cirius, MEP eller lignende.

Endvidere udbydes en studietur i forbindelse med AT-sprog i december måned i 2.g, samt mulighed for en studietur i 3.g for 2. fremmedsprogshold på A-niveau.

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.