Gymnasiet
Studieture på Sankt Annæ Gymnasium

Eleverne tilbydes en studierejse i løbet af deres gymnasietid.

Studierejsens placering kan variere fra årgang til årgang. Studierejsen kombineres med et AT-forløb, og dette AT-forløb danner også baggrund for en synopsisårsprøve. Studierejsen er som udgangspunkt tværfakultær.

Eleverne tilbydes ét studierejsemål, og det tilstræbes at udgiften for eleverne holdes så lav som muligt: ca. 3.500 kr for rejser indenfor Europa, inkl. entreer, lokaltransport m.v., ca. 5.000-6.000 kr for rejser udenfor Europa. – dertil kommer udgifter til kost.

Eleverne skal, inden rejsen bestilles, give skriftligt tilsagn om deltagelse i studierejsen.

De enkelte klasser har mulighed for en ekstra studierejse, hvis rejsen arrangeres som en udvekslingsrejse og/eller med eksterne tilskud fra f. eks. Comenius, Cirius, MEP eller lignende.

Endvidere udbydes en studietur i forbindelse med AT-sprog i december måned i 2.g, samt mulighed for en studietur i 3.g for 2. fremmedsprogshold på A-niveau.

 

 

 

KALENDER OG NYHEDER
 • Gymnasiet
  SAG elever til VM i debat i Bangkok
  Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer. 
 • Gymnasiet
  Dimission 2019
  Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
 • Gymnasiet
  Student 2019 på SAG
  Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
  Tilykke med dagen til alle vores studenter.
 • Gymnasiet
  Dimissionsfest fredag den 28. juni
  Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

  Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
 • Gymnasiet
  Årets første student
  Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
 • Gymnasiet
  Gallafest
  Der var masser af store smil og kjolesving på Sankt Annæ Gymnasium d. 10. maj, da skolen åbnede dørene til årets længe ventede gallafest for 3.g'erne.
 • Gymnasiet
  Besøg i Copenhagen Suborbitals
  En håndfuld dedikerede fysikelever har kastet sig over projektet CanSat, som handler om at opsende en satellit på størrelse med en dåse. Læs mere.
 • Gymnasiet
  Priser til SAG-elever
  I weekenden løb konkurrencen, Unge synger klassisk, af stablen i Baltoppen i Ballerup. Igen i år var omkring halvdelen af deltagerne nuværende eller tidligere SAG-elever.
 • Gymnasiet
  Mød vores naturvidenskabelige OL-hold!
  Flere af vores elever er igen i år med i opløbet om at komme til det internationale OL i kemi, fysik, biologi og geografi.
 • Gymnasiet
  Elever imponerer til SAG-Show 2019
  Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her