Studieture på Sankt Annæ Gymnasium

Eleverne tilbydes en studierejse i løbet af deres gymnasietid.

Studierejsens placering kan variere fra årgang til årgang. Studierejsen kombineres med et AT-forløb, og dette AT-forløb danner også baggrund for en synopsisårsprøve. Studierejsen er som udgangspunkt tværfakultær.

Eleverne tilbydes ét studierejsemål, og det tilstræbes at udgiften for eleverne holdes så lav som muligt: ca. 3.500 kr for rejser indenfor Europa, inkl. entreer, lokaltransport m.v., ca. 5.000-6.000 kr for rejser udenfor Europa. – dertil kommer udgifter til kost.

Eleverne skal, inden rejsen bestilles, give skriftligt tilsagn om deltagelse i studierejsen.

De enkelte klasser har mulighed for en ekstra studierejse, hvis rejsen arrangeres som en udvekslingsrejse og/eller med eksterne tilskud fra f. eks. Comenius, Cirius, MEP eller lignende.

Endvidere udbydes en studietur i forbindelse med AT-sprog i december måned i 2.g, samt mulighed for en studietur i 3.g for 2. fremmedsprogshold på A-niveau.

MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
    Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
    SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals