Musikdramatisk projekt by Liva regild
2.g’ere leverede bragende flot musikdramatisk projekt

Sankt Annæ Gymnasium tilbyder som det eneste gymnasium en studieretning med både drama og musik på A-niveau.

Tidligere på ugen kunne 2. g elever på denne helt unikke studieretning efter mange ugers intensive prøver opføre deres musikdramatiske projekt “West Side No Story”. – En nyfortolkning af den klassiske historie med inspiration i Bernstein og Sondheims uforglemmelige sange.

Vi er rigtig stolte af at kunne tilbyde denne studieretning, drama og musik på A- niveau, som det eneste gymnasium i Danmark.
“West Side No Story” er en utrolig flot forestilling, hvor eleverne har været aktive medskabere af forestillingen
og bringer deres faglighed i spil inden for begge fag. Niveauet til årets musikdramatiske projekt var simpelthen imponerende højt.

Anette Holst, rektor

Fotos: Liva Regild, 3.b

Musikdramatisk projekt # Liva Regild

Musikdramatisk projekt, by Liva Regild