Besøg i Copenhagen Suborbitals

En håndfuld dedikerede fysikelever har kastet sig over projektet CanSat, som handler om at opsende en satellit på størrelse med en dåse. Som en del af forberedelserne besøgte de for nylig Copenhagen Suborbitals, en gruppe af ildsjæle, der arbejder på at sende en person ud i rummet og sikkert ned på jorden igen.

De fik mange gode tips som de helt sikkert får brug for i denne uge, hvor satellitterne endelig skal stå deres prøve.

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her