Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet

Information fra gymnasiet d. 15. april 2020

Gymnasiet åbner for 3. G’ere mandag d. 20. april.
Der er indført diverse tiltag, for at sikre bedst mulig adskillelse mellem eleverne. F.eks. afholdes undervisningen i halve klasser og der er indført ensretning på trapper m.m.
1. og 2. G’ere undervises virtuelt også efter d. 20. april.

Skolens ledelse

Information fra gymnasiet 4. april

Undervisningen fortsætter som virtuel undervisning efter påske. Følg løbende med på Lectio, hvor
det vil fremgå, hvis der kommer ændringer som følge af nye udmeldingerne fra myndighederne.

Information fra gymnasiet 24. marts

Som statsminister Mette Frederiksen meldte ud i går, fortsætter vi lukningen af gymnasiet t.o.m. den 13. april. I denne periode er al undervisning virtuel. Elever kan læse mere på lectio· Tak til lærere og elever, der alle har været meget forstående, fleksible og omstillingsparate i denne tid. Pas godt på jer selv og hinanden!

Information fra gymnasiet 12. marts kl 13.30

De næste mindst 14 dage bliver undervisningen lidt anderledes. Al undervisning gennemføres som virtuel undervisning fra fredag d. 13/3 til og med fredag d. 27/3. Det er altså kun i dag (torsdag den 12. marts), at undervisningen er aflyst. Herefter gennemføres al undervisning som planlagt, men blot som virtuel undervisning. Elever kan læse mere om, hvordan den virtuelle undervisning vil foregå på Lectio.

Øvrige aktiviteter som kor, cafe mv. er aflyst. Vi opfordrer alle elever til at IKKE at mødes i større grupper. Gymnasieelever har IKKE adgang til skolen. Hvis I har udstyr eller materialer, I har brug for at hente, skal det ske senest fredag den 13/3 inden kl. 14.00.

Hvis I har spørgsmål kan i skrive til Gymnasieledelsen

Information fra gymnasiet 11. marts kl 22.30

På grund af coronavirus er undervisningen i gymnasiet aflyst torsdag den 12. marts. Gymnasiet arbejder på at afholde virtuel undervisning. Følg også med på Lectio.

Siden opdateres løbende

Elever var til “live” koncert – se med her
    I stedet for kulturnatten, som traditionelt er en stor dag for Sankt Annæ Gymnasium, blev der i dag livestreamet en række koncerter direkte fra koncertsalen. Se med her
    Man 14.09.2020 / kl. 17:00
    Virtuel Event
    VIRTUEL FORÆLDREAFTEN
    Virtuel fortældreaften omkring studieretningsvalg 14/9, 2020.
    Studenter og Dimission 2020
    Rektor Anette Holst opfordrede tale de unge mennesker til at holde fast i samhørigheden
    Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
    Information mht. coronavirus, virtuel undervisning og datoer for åbning af gymnasiet.
    Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
    Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
    Elever til finalen i GEO-OL
    Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
    MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
    Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
    SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals