Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet

Information fra gymnasiet d. 15. april 2020

Gymnasiet åbner for 3. G’ere mandag d. 20. april.
Der er indført diverse tiltag, for at sikre bedst mulig adskillelse mellem eleverne. F.eks. afholdes undervisningen i halve klasser og der er indført ensretning på trapper m.m.
1. og 2. G’ere undervises virtuelt også efter d. 20. april.

Skolens ledelse

Information fra gymnasiet 4. april

Undervisningen fortsætter som virtuel undervisning efter påske. Følg løbende med på Lectio, hvor
det vil fremgå, hvis der kommer ændringer som følge af nye udmeldingerne fra myndighederne.

Information fra gymnasiet 24. marts

Som statsminister Mette Frederiksen meldte ud i går, fortsætter vi lukningen af gymnasiet t.o.m. den 13. april. I denne periode er al undervisning virtuel. Elever kan læse mere på lectio· Tak til lærere og elever, der alle har været meget forstående, fleksible og omstillingsparate i denne tid. Pas godt på jer selv og hinanden!

Information fra gymnasiet 12. marts kl 13.30

De næste mindst 14 dage bliver undervisningen lidt anderledes. Al undervisning gennemføres som virtuel undervisning fra fredag d. 13/3 til og med fredag d. 27/3. Det er altså kun i dag (torsdag den 12. marts), at undervisningen er aflyst. Herefter gennemføres al undervisning som planlagt, men blot som virtuel undervisning. Elever kan læse mere om, hvordan den virtuelle undervisning vil foregå på Lectio.

Øvrige aktiviteter som kor, cafe mv. er aflyst. Vi opfordrer alle elever til at IKKE at mødes i større grupper. Gymnasieelever har IKKE adgang til skolen. Hvis I har udstyr eller materialer, I har brug for at hente, skal det ske senest fredag den 13/3 inden kl. 14.00.

Hvis I har spørgsmål kan i skrive til Gymnasieledelsen

Information fra gymnasiet 11. marts kl 22.30

På grund af coronavirus er undervisningen i gymnasiet aflyst torsdag den 12. marts. Gymnasiet arbejder på at afholde virtuel undervisning. Følg også med på Lectio.

Siden opdateres løbende