Gymnasiet
Gymnasiet
DEN ISCENESATTE REPLIK / Litterær salon med Line Knutzon

I dag gæster dramatikeren Line Knutzon Sankt Annæ Gymnasium i forbindelse med et længere kreativt skriveforløb i KULT regi. 

Skriveforløbet med Line Knutzon har særligt fokus på det inspirerende kreative samarbejde over længere tid mellem kunstner og elever og dermed på den kunstneriske fordybelse. 

Målet med skriveforløbet er gennem en kunstnerisk skriveproces at give eleverne en fornemmelse af, hvordan indlevelse i og forståelse af personer og karakterer er en stærk kilde til det at møde verden og mennesker, samt til det at skabe litteratur.

Eleverne læste i dag deres manuskript tekster op for hinanden hvor eleverne lagde stemme til de forskellige roller, og Line gav efterfølgende feedback i forhold til at konstruere en virkelighed gennem monolog eller dialog mellem karakterer og herigennem skabe en fortælling, situation og virkelighed. 

Som afslutning på projektet oplæses eller dramatiseres teksterne ved en fælles oplæsningsaften for alle skoler i Valby Kulturhus næste mandag, hvor Line Knutzon også læser højt af egne tekster. 

BONUSINFO

Fotografen blev lidt distraheret flere gange, da underholdningsværdien til tider var ret stor.

Foto: (C) Andrea Hoffmann / SAG

 

KALENDER OG NYHEDER