Gymnasiet
Gymnasiet
Elever opstarter virksomheder

Seks elever fra Sankt Annæ har i skoleåret 2016-17 fuldt talentudviklingsprogrammet CIEC, der står for Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Centre. http://ciec.nu/

De seks elever afsluttede flot med diplomer om virksomhedsplaner fredag d. 7.4.

Tillykke til Anna Vladimirovna Iurinova, 1e, Flora Rosager Freiesleben, 2f, Ida Lina Amati-Aagesen, 3b, Jacob Elias Kofoed Hviid, 1f, Miriam Kuhlmann Mikounis, 3b og Søren Johannes Heiberg, 1c.

Som eksempler på eleverne projekter, kan nævnes at Anna sammen med en elev fra Allerød Gymnasium arbejder arbejder med en model for kunst på de sociale medier, og Flora, Ida og Miriam sammen med elever fra Rysensteen arbejder med en platform for god anvendelse af sabbatår.

Om Simpel Sabbat
Simpel Sabbat er en database, der samler de mange muligheder for sabbatårsrejser ét sted. Simpel Sabbat effektiviserer processen og gør det overskueligt for unge at finde en måde at bruge deres tid på, som passer til lige netop dem. Vi ønsker, at sabbatårsrejsende kan få et let overblik over alle mulighede, med mulighed for at tilpasse resultater indenfor budget, geografi, rejseform, tidsperiode og aktiviteter.

Læs mere på: http://simpelsabbat.weebly.com

Om KOLLEKTIVET
“KOLLEKTIVET” skal være fremtidens sociale medie for kunst. Vi, Anna fra Sankt Annæ Gymnasium og en elev fra Allerød Gymnasium, er godt i gang med projektet og pt. har vi kontakt til forskellige virksomheder, der virker interesserede. Hos KOLLEKTIVET kan du dele dine evner store som små, starte projekter med andre som dig, blive inspireret og få muligheden for at deltage i et kreativt fællesskab.

Dette er vores hjemmeside: https://anna-iurinova-lcbw.squarespace.com/

 

Om SWAPP

Alle har ting, som de ikke længere bruger, men som stadig kan have en værdi for andre.
SWAPP fungerer som et virtuelt byttemarked og gør det altså muligt for brugere nemt og hurtigt at bytte ting med hinanden samtidig med, at de sparer penge og hjælper miljøet. Som bruger lægger man et billede op af sin vare med tilhørende beskrivelse og egen vurdering af varens værdi i et prisinterval.

Man vælger desuden mindst fire kategorier, som man ønsker at bytte varer i. Man vil nu blive præsenteret for varer, der matcher de valgte kriterier, og man skal så vælge, hvorvidt man vil bytte med den viste vare ved i bedste Tinder-stil at swipe til henholdvis højre eller venstre. Nærmere beskrivelse kan findes på vores hjemmeside.

#SWAPPDONTSHOP
Da vores projekt var en app, valgte vi at lave en prototype af app’en til præsentationen af vores projekt. Vi lavede dog også en hjemmeside for en begivenhed, der skulle være med til at onboarde folk. Hjemmesiden indeholder også et par billeder samt en nærmere beskrivelse af app’en.
https://jacob-hviid.squarespace.com

 

KALENDER OG NYHEDER
 • Gymnasiet
  Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
  Fra den 13. marts t.o.m. den 13. april gennemfører vi al undervisning som virtuel undervisning.
 • Gymnasiet
  Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
  Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
 • Gymnasiet
  Elever til finalen i GEO-OL
  Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
 • Gymnasiet
  MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
  Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
 • Gymnasiet
  SAG elever til VM i debat i Bangkok
  Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer. 
 • Gymnasiet
  Dimission 2019
  Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
 • Gymnasiet
  Student 2019 på SAG
  Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
  Tilykke med dagen til alle vores studenter.
 • Gymnasiet
  Dimissionsfest fredag den 28. juni
  Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

  Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
 • Gymnasiet
  Årets første student
  Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
 • Gymnasiet
  Gallafest
  Der var masser af store smil og kjolesving på Sankt Annæ Gymnasium d. 10. maj, da skolen åbnede dørene til årets længe ventede gallafest for 3.g'erne.
 • Gymnasiet
  Besøg i Copenhagen Suborbitals
  En håndfuld dedikerede fysikelever har kastet sig over projektet CanSat, som handler om at opsende en satellit på størrelse med en dåse. Læs mere.
 • Gymnasiet
  Priser til SAG-elever
  I weekenden løb konkurrencen, Unge synger klassisk, af stablen i Baltoppen i Ballerup. Igen i år var omkring halvdelen af deltagerne nuværende eller tidligere SAG-elever.
 • Gymnasiet
  Mød vores naturvidenskabelige OL-hold!
  Flere af vores elever er igen i år med i opløbet om at komme til det internationale OL i kemi, fysik, biologi og geografi.
 • Gymnasiet
  Elever imponerer til SAG-Show 2019
  Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
 • Gymnasiet
  Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
  Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.