Flot resultat ved GEO-OL

Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec, hvor han dystede mod elever fra hele verden!

Den internationale geografiolympiade afholdes hvert år i forskellige lande. I Quebec var der deltagere fra 43 lande. Hvert land kan stille med 4 deltagere, som på forhånd er udvalgt ved flere nationale runder af tests.

Ved Geografiolympiaden fik Esben stillet svære teoretiske opgaver inden for geografiens mange felter, såsom geologi, glaciologi, klimatologi, turisme, økonomisk geografi og social geografi. Men også feltarbejde og kartografiske kompetencer såvel som innovative evner blev testet ved de to dages Fieldwork-test på en for alle ukendt lokalitet, hvor der skulle udarbejdes forslag til områdets udvikling under hensyntagen til både naturgeografiske, geologiske og kulturelle forhold

I alt kom det danske hold hjem med to bronzemedaljer. På billedet står Esben som den første fra venstre sammen med en holdkammerat. Kæmpe tillykke til Esben og hele holdet!

MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
    Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
    SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals