Flot resultat ved GEO-OL

Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec, hvor han dystede mod elever fra hele verden!

Den internationale geografiolympiade afholdes hvert år i forskellige lande. I Quebec var der deltagere fra 43 lande. Hvert land kan stille med 4 deltagere, som på forhånd er udvalgt ved flere nationale runder af tests.

Ved Geografiolympiaden fik Esben stillet svære teoretiske opgaver inden for geografiens mange felter, såsom geologi, glaciologi, klimatologi, turisme, økonomisk geografi og social geografi. Men også feltarbejde og kartografiske kompetencer såvel som innovative evner blev testet ved de to dages Fieldwork-test på en for alle ukendt lokalitet, hvor der skulle udarbejdes forslag til områdets udvikling under hensyntagen til både naturgeografiske, geologiske og kulturelle forhold

I alt kom det danske hold hjem med to bronzemedaljer. På billedet står Esben som den første fra venstre sammen med en holdkammerat. Kæmpe tillykke til Esben og hele holdet!

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.