Overskudsuge med massagekæde på Sankt Annæ Gymnasium
Gymnasieelever tager kampen op imod stress

Elever på Sankt Annæ Gymnasium tog i sidste uge initiativ til en ”overskudsuge” i samarbejde med gymnasiets ledelse.

Ugens primære formål var at sætte fokus på aktiviteter og handlinger, der kan give skolens elever mere mentalt overskud. Eleverne fik bl.a. inspiration til, hvordan de kan afhjælpe skolepresset, skabe flere sociale aktiviteter og planlægge hverdagen til egen fordel.

Gennem ugen blev der afholdt foredrag om tidsplanlægning, fælles morgensang, brætspilseftermiddag, workshop i meditation og fælles massagekæde. Alt sammen foregik sted på gymnasiet og med elever som initiativtagere.

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her