Overskudsuge med massagekæde på Sankt Annæ Gymnasium
Gymnasieelever tager kampen op imod stress

Elever på Sankt Annæ Gymnasium tog i sidste uge initiativ til en ”overskudsuge” i samarbejde med gymnasiets ledelse.

Ugens primære formål var at sætte fokus på aktiviteter og handlinger, der kan give skolens elever mere mentalt overskud. Eleverne fik bl.a. inspiration til, hvordan de kan afhjælpe skolepresset, skabe flere sociale aktiviteter og planlægge hverdagen til egen fordel.

Gennem ugen blev der afholdt foredrag om tidsplanlægning, fælles morgensang, brætspilseftermiddag, workshop i meditation og fælles massagekæde. Alt sammen foregik sted på gymnasiet og med elever som initiativtagere.

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.