Gymnasiet
Gymnasiet
Gymnasieelever vinder DMiSprog

DMiSprog er en national, flersproget konkurrence for grundskole- og gymnasieelever, som lærer tysk, spansk eller fransk. Eleverne må ikke have anden tilknytning til sproget, end det de lærer i skolen. Eleverne skal kunne besvare spørgsmål om grammatik, kultur og ordforråd.

img_2796

Institut français og Goethe Institut står bag arrangementet, som i år blev afholdt på Marie Kruse Skole i Farum. I konkurrencen indgik rebus, memory, tegn og gæt, lytteøvelser og temaopgaver.

Det var et superflot arrangement, hvor alt fungerede perfekt lige indtil finalen, hvor der pludselig var IT-problemer. Det gav lidt kaos på et ellers flot forløb med sideløbende konkurrencer i de 3 sprog og de to niveauer.

Det allerbedste ved konceptet er, at det er elever i de 3 sprog, som styrer alle konkurrencerne hele vejen igennem. Det er ikke nødvendigvis fejlfrit sprogligt, men det betyder ikke noget, det skaber en rar og afslappet atmosfære, hvor alle tør ytre sig på det pågældende sprog.

Goethe-Institut havde inviteret den tyske ambassadør, som på et formfuldendt dansk fortalte om vigtigheden af at kunne sprog, ikke blot for at kunne tale det pågældende sprog, men for at fremme kommunikation i og mellem alle lande.

Sankt Annæ Gymnasium vandt i år, det var helt velfortjent, for de var de bedste. Så et stort tillykke til Johanne, Vera og Jakob fra 2cd fr.
img_2772
Se alle billeder her

 

//Iben Schomacker

KALENDER OG NYHEDER
 • Gymnasiet
  Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
  Fra den 13. marts t.o.m. den 13. april gennemfører vi al undervisning som virtuel undervisning.
 • Gymnasiet
  Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
  Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
 • Gymnasiet
  Elever til finalen i GEO-OL
  Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
 • Gymnasiet
  MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
  Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
 • Gymnasiet
  SAG elever til VM i debat i Bangkok
  Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer. 
 • Gymnasiet
  Dimission 2019
  Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
 • Gymnasiet
  Student 2019 på SAG
  Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
  Tilykke med dagen til alle vores studenter.
 • Gymnasiet
  Dimissionsfest fredag den 28. juni
  Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

  Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
 • Gymnasiet
  Årets første student
  Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
 • Gymnasiet
  Gallafest
  Der var masser af store smil og kjolesving på Sankt Annæ Gymnasium d. 10. maj, da skolen åbnede dørene til årets længe ventede gallafest for 3.g'erne.
 • Gymnasiet
  Besøg i Copenhagen Suborbitals
  En håndfuld dedikerede fysikelever har kastet sig over projektet CanSat, som handler om at opsende en satellit på størrelse med en dåse. Læs mere.
 • Gymnasiet
  Priser til SAG-elever
  I weekenden løb konkurrencen, Unge synger klassisk, af stablen i Baltoppen i Ballerup. Igen i år var omkring halvdelen af deltagerne nuværende eller tidligere SAG-elever.
 • Gymnasiet
  Mød vores naturvidenskabelige OL-hold!
  Flere af vores elever er igen i år med i opløbet om at komme til det internationale OL i kemi, fysik, biologi og geografi.
 • Gymnasiet
  Elever imponerer til SAG-Show 2019
  Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
 • Gymnasiet
  Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
  Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.