Gymnasieelever vinder DMiSprog

DMiSprog er en national, flersproget konkurrence for grundskole- og gymnasieelever, som lærer tysk, spansk eller fransk. Eleverne må ikke have anden tilknytning til sproget, end det de lærer i skolen. Eleverne skal kunne besvare spørgsmål om grammatik, kultur og ordforråd.

img_2796

Institut français og Goethe Institut står bag arrangementet, som i år blev afholdt på Marie Kruse Skole i Farum. I konkurrencen indgik rebus, memory, tegn og gæt, lytteøvelser og temaopgaver.

Det var et superflot arrangement, hvor alt fungerede perfekt lige indtil finalen, hvor der pludselig var IT-problemer. Det gav lidt kaos på et ellers flot forløb med sideløbende konkurrencer i de 3 sprog og de to niveauer.

Det allerbedste ved konceptet er, at det er elever i de 3 sprog, som styrer alle konkurrencerne hele vejen igennem. Det er ikke nødvendigvis fejlfrit sprogligt, men det betyder ikke noget, det skaber en rar og afslappet atmosfære, hvor alle tør ytre sig på det pågældende sprog.

Goethe-Institut havde inviteret den tyske ambassadør, som på et formfuldendt dansk fortalte om vigtigheden af at kunne sprog, ikke blot for at kunne tale det pågældende sprog, men for at fremme kommunikation i og mellem alle lande.

Sankt Annæ Gymnasium vandt i år, det var helt velfortjent, for de var de bedste. Så et stort tillykke til Johanne, Vera og Jakob fra 2cd fr.
img_2772
Se alle billeder her

//Iben Schomacker

Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
    Fra den 13. marts t.o.m. den 13. april gennemfører vi al undervisning som virtuel undervisning.
    Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
    Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
    Elever til finalen i GEO-OL
    Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
    MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
    Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
    SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.