Gymnasiesekretær til Sankt Annæ Gymnasium

Hvem er vi?

Sankt Annæ Gymnasium er et unikt uddannelsestilbud i Københavns Kommune, der rummer både folkeskole, sangskole, gymnasium og europaskole. Læs mere om Sankt Annæ Gymnasium på skolens hjemmeside www.sag.dk

Jobbet

Du bliver en del af et administrativt fællesskab mellem Sankt Annæ Gymnasium og Europaskolen, der består af 14 personer. Du vil indgå i tæt samarbejde med flere faglige ledere og en studentermedhjælper. Arbejdet er særdeles varieret og opgaverne mangeartede, ikke to dage er ens og du skal kunne holde mange bolde i luften på én gang. Det er af stor betydning, at du ser dig selv som en del af skolens helhed og hverdag og derfor er meget fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen og jobbet i det hele taget.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af:

• Skematilpasninger
• Holdoprettelse
• Planlægning af mundtlig eksamen
• Administrative opgaver i forbindelse med DHO, SRO og SRP
• Elevadministration, herunder optagelse, fraværsdata, klagesager mv.
• Kommunikation med Studievalg KK og SPS
• Sygemeldinger
• Indberetninger til UVM
• Indkøb i kvantum (Københavns Kommunes indkøbsportal)
• Daglig kontakt til lærere og elever
Vi ønsker at, du
• har kendskab til gymnasieområdet eller erfaring med at arbejde på en skole
• har gode IT-kundskaber
• har godt kendskab til Lectio
• på alle måder er udadvendt, serviceminded, systematisk, fleksibel og kan bevare overblikket
• har gode samarbejdsevner og samtidig evner at arbejde selvstændigt
• kan arbejde struktureret

Vi tilbyder

• En unik musikalsk og kollegial arbejdsplads med alsidige opgaver og åbenhed for nytænkning
• Fagligt engagerede medarbejdere, der giver hinanden plads og anerkendelse
• Engagerede forældre og elever, der gerne vil deltage i skolens liv og præge skolens udvikling
• Gode muligheder for faglige og personlige udfordringer

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 35 timer ugentligt, men med mulighed for fuldtid. Arbejdstiden svarer til ca.37-39 timer pr. uge (begrundet i lang skoleferie). Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der vil inden ansættelse blive indhentet børneattest og straffeattest.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos administrationschef Hella Helvig Jensen på 3084 4337.

Søg stillingen via dette link senest mandag den 31. januar 2022

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6