SAG OL-deltagere 2019

På billedet fra venstre:

• Constance, Camilla og Esben har alle klaret sig flot i BIOLOGI-OL, og Esben har endda kvalificeret sig til landsfinalen med højeste score!
  • Johan og Johannes er blandt de 13 bedste naturgeografi-elever i landet og er dermed gået videre til landsfinalen i GEOGRAFI-OL.
  • Astrid og Søren skal til landsfinalen i FYSIK-OL, og Astrid er derudover med i KEMI-OL, hvor hun er nået til semifinalen.

Vi hepper på vores dygtige naturvidenskabelige elever!

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.