SAG OL-deltagere 2019

På billedet fra venstre:

• Constance, Camilla og Esben har alle klaret sig flot i BIOLOGI-OL, og Esben har endda kvalificeret sig til landsfinalen med højeste score!
  • Johan og Johannes er blandt de 13 bedste naturgeografi-elever i landet og er dermed gået videre til landsfinalen i GEOGRAFI-OL.
  • Astrid og Søren skal til landsfinalen i FYSIK-OL, og Astrid er derudover med i KEMI-OL, hvor hun er nået til semifinalen.

Vi hepper på vores dygtige naturvidenskabelige elever!

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her