Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling

Vi ønsker i år at sætte fokus på FN’s Verdensmål. I december brugte 2.g’erne en hel dag på at udvikle idéer til, hvordan vi kan blive mere bæredygtige på skolen. Vi har nu fået en VERDENSMÅLSGRUPPE, der skal gøre de mange idéer til virkelighed.

Gruppen består af både elever, lærere og ledelse. Som det første vil gruppen arbejde på projekterne:

• Bæredygtighedscafé med tøjbytte
  • 10 mål for bæredygtighed i hverdagen
  • Bæredygtig kaffe i Bønnen
  • Bæredygtighed i kantinen
  • Bæredygtige studierejser

Gruppen har bl.a. taget initiativ til et møde med DSB og politikere på Christiansborg for at tale om bæredygtige studierejser. Målet er at finde et alternativ til flyrejsen, der er den mest forurenende og samtidig mest anvendte transportform, når danske elever besøger Europas storbyer.

Vi glæder os til at følge arbejdet.

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her