Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling

Vi ønsker i år at sætte fokus på FN’s Verdensmål. I december brugte 2.g’erne en hel dag på at udvikle idéer til, hvordan vi kan blive mere bæredygtige på skolen. Vi har nu fået en VERDENSMÅLSGRUPPE, der skal gøre de mange idéer til virkelighed.

Gruppen består af både elever, lærere og ledelse. Som det første vil gruppen arbejde på projekterne:

• Bæredygtighedscafé med tøjbytte
  • 10 mål for bæredygtighed i hverdagen
  • Bæredygtig kaffe i Bønnen
  • Bæredygtighed i kantinen
  • Bæredygtige studierejser

Gruppen har bl.a. taget initiativ til et møde med DSB og politikere på Christiansborg for at tale om bæredygtige studierejser. Målet er at finde et alternativ til flyrejsen, der er den mest forurenende og samtidig mest anvendte transportform, når danske elever besøger Europas storbyer.

Vi glæder os til at følge arbejdet.

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.