SAG-elev kvalificerer sig til finalen i Geo-OL

Esben Bjørn Salmonsen fra 2.f har kvalificeret sig til den danske finalerunde i Geo-OL

Hvert år dyster elever fra gymnasier i hele Danmarks om at komme til det internationale Geo-OL. I år har hele 1500 gymnasieelever deltaget i konkurrencen.

Den 25. januar var Esben Bjørn Salmonsen fra 2.f med i semifinalen, hvor han gennem to dage blev stillet over for skriftlige delprøver og laboratorie- og feltarbejde. Esben leverede et flot resultat og kvalificere sig til finalerunden.
Finalen afholdes i april, hvor der kæmpes om fire pladser til det internationale Geo-OL i Quebec til sommer.

Stort tillykke til Esben for det flotte resultat!

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.