SAG-elev-public-speaking-competition
SAG-elev til verdens største konkurrence i ‘public speaking’

Frederik Willemoes Hundborg fra 2.f har i februar og marts måned haft travlt med at arbejde på den bedst mulige tale på engelsk. Han deltager nemlig i The English-Speaking Unions årlige konkurrence for gymnasieelever i at holde den bedste tale på 5 min.

Et overordnet tema bliver meldt ud, og elever fra hele Sjælland kan så frit vælge deres egen vinkel på temaet. I år er temaet ‘Great Artists Have No Country’, og Frederik valgte i sin tale ‘The Art of Failure’ at fokusere på behovet for at turde begå fejl. Dette kan vise sig at være afgørende, både for store kunstnere og for helt almindelige mennesker.

Talen sendte i første omgang Frederik videre fra de indledende runder på Ordrup Gymnasium til finalen på Øregaard Gymnasium. Her gik han hen og vandt finalen. På billedet overrækker Grevinde Alexandra ham blomster efter ESU har annonceret, at han har vundet.

Frederik skal nu til den internationale finalerunde i London, hvor han skal møde og dyste med unge fra hele verden. Udover public speaking-workshops og selve konkurrencen, skal eleverne også opleve Shakespeare’s Globe Theatre, se musical mv.

Vi krydser fingre for Frederik til finalen!

Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.