SAG elever til VM i debat i Bangkok

Simon Ulvsgaard fra 3.a og Ida Rydahl Thorsen fra 3.e har deltaget i VM i debat (WSDC), hvor de blandt andet debatterede emner som ‘This house supports the right of indigenous peoples to have publicly funded schools with autonomy over curriculum, operations, and educational philosophy’.

Danmark endte med at blive nr. 17 ud af 64 lande, og holdet vandt en andenplads i kategorien ‘Best EFL Country’ (English as a foreign language). Derudover vandt vi en første- og tredjeplads i kategorien for individuelle talere.

Zilas Gregersen fra 2.e og Mie Lærke Holm fra 1.f var med i Thailand som del af juniorlandsholdet, og de deltog i turneringen AWSDC – Asian World Schools Debating Championships. Her opnåede Zilas med sit hold af to elever fra Birkerød og Rysensteen Gymnasium at vinde prisen for bedste nye hold.

Stort tillykke til eleverne for deres flotte resultater!