SAG elever til VM i debat i Bangkok

Simon Ulvsgaard fra 3.a og Ida Rydahl Thorsen fra 3.e har deltaget i VM i debat (WSDC), hvor de blandt andet debatterede emner som ‘This house supports the right of indigenous peoples to have publicly funded schools with autonomy over curriculum, operations, and educational philosophy’.

Danmark endte med at blive nr. 17 ud af 64 lande, og holdet vandt en andenplads i kategorien ‘Best EFL Country’ (English as a foreign language). Derudover vandt vi en første- og tredjeplads i kategorien for individuelle talere.

Zilas Gregersen fra 2.e og Mie Lærke Holm fra 1.f var med i Thailand som del af juniorlandsholdet, og de deltog i turneringen AWSDC – Asian World Schools Debating Championships. Her opnåede Zilas med sit hold af to elever fra Birkerød og Rysensteen Gymnasium at vinde prisen for bedste nye hold.

Stort tillykke til eleverne for deres flotte resultater!

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her