Gymnasiet
Gymnasiet
SAG elever til VM i debat i Bangkok

Simon Ulvsgaard fra 3.a og Ida Rydahl Thorsen fra 3.e har deltaget i VM i debat (WSDC), hvor de blandt andet debatterede emner som ‘This house supports the right of indigenous peoples to have publicly funded schools with autonomy over curriculum, operations, and educational philosophy’.

Danmark endte med at blive nr. 17 ud af 64 lande, og holdet vandt en andenplads i kategorien ‘Best EFL Country’ (English as a foreign language). Derudover vandt vi en første- og tredjeplads i kategorien for individuelle talere.

Zilas Gregersen fra 2.e og Mie Lærke Holm fra 1.f var med i Thailand som del af juniorlandsholdet, og de deltog i turneringen AWSDC – Asian World Schools Debating Championships. Her opnåede Zilas med sit hold af to elever fra Birkerød og Rysensteen Gymnasium at vinde prisen for bedste nye hold.

Stort tillykke til eleverne for deres flotte resultater!

KALENDER OG NYHEDER
 • Gymnasiet
  SAG elever til VM i debat i Bangkok
  Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer. 
 • Gymnasiet
  Dimission 2019
  Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
 • Gymnasiet
  Student 2019 på SAG
  Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
  Tilykke med dagen til alle vores studenter.
 • Gymnasiet
  Dimissionsfest fredag den 28. juni
  Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

  Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
 • Gymnasiet
  Årets første student
  Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
 • Gymnasiet
  Gallafest
  Der var masser af store smil og kjolesving på Sankt Annæ Gymnasium d. 10. maj, da skolen åbnede dørene til årets længe ventede gallafest for 3.g'erne.
 • Gymnasiet
  Besøg i Copenhagen Suborbitals
  En håndfuld dedikerede fysikelever har kastet sig over projektet CanSat, som handler om at opsende en satellit på størrelse med en dåse. Læs mere.
 • Gymnasiet
  Priser til SAG-elever
  I weekenden løb konkurrencen, Unge synger klassisk, af stablen i Baltoppen i Ballerup. Igen i år var omkring halvdelen af deltagerne nuværende eller tidligere SAG-elever.
 • Gymnasiet
  Mød vores naturvidenskabelige OL-hold!
  Flere af vores elever er igen i år med i opløbet om at komme til det internationale OL i kemi, fysik, biologi og geografi.
 • Gymnasiet
  Elever imponerer til SAG-Show 2019
  Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her