SAG-elever til VM i debat 2018

To SAG elever – Ida Rydahl Thorsen og Simon Ulvsgaard – var i sommerferien til debatturneringer i Europa. Begge deltog i en turnering i Prag. Herefter gik turen til VM i debat i Zagreb, hvor Ida var på landsholdet, og Simon med som observatør på juniorholdet.

Danmark fik flotte resultater til VM – holdet vandt medalje for en 2.plads i kategorien for EFL hold (hold der ikke har engelsk som modersmål). Derudover vandt Ida en flot 3.plads i kategorien for bedste individuelle talere.

På billederne ses: hele holdet til åbningsceremonien; hele holdet, der fejrer 5 sejre i de indledende runder; VM holdet med deres medaljer; Simon i debat i Prag; Ida i debat med England (og Harry Potter):-)

Til vinter begynder næste udtagelse af talentfulde SAG elever med ambitioner om at blive de nye debat-håb!

SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her