SAG-elever til VM i debat 2018

To SAG elever – Ida Rydahl Thorsen og Simon Ulvsgaard – var i sommerferien til debatturneringer i Europa. Begge deltog i en turnering i Prag. Herefter gik turen til VM i debat i Zagreb, hvor Ida var på landsholdet, og Simon med som observatør på juniorholdet.

Danmark fik flotte resultater til VM – holdet vandt medalje for en 2.plads i kategorien for EFL hold (hold der ikke har engelsk som modersmål). Derudover vandt Ida en flot 3.plads i kategorien for bedste individuelle talere.

På billederne ses: hele holdet til åbningsceremonien; hele holdet, der fejrer 5 sejre i de indledende runder; VM holdet med deres medaljer; Simon i debat i Prag; Ida i debat med England (og Harry Potter):-)

Til vinter begynder næste udtagelse af talentfulde SAG elever med ambitioner om at blive de nye debat-håb!

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.