SAG SHOW
Strømme Photography
SAG SHOW 2016

Fotograf: Mads Strømme

SAG-Show er Nordeuropas største elevproducerede musical, og for mange af elever en vigtig del af Sankt Annæ Gymnasium. Omkring 450 elever samarbejder hvert år om alt fra koordination til kulissekonstruktion i opsætningen af showet.

Årets SAG SHOW: LIMBO

Showet handlede i år om Limbo: Da Nausicaas bror sporløst forsvinder, trækker den gådefulde Saskia hende med til Limbo for at finde ham.

Som de to bevæger sig dybere og dybere ind i dette besynderlige univers af lokkende nymfer og skumle dæmoner, fornemmer Nausicaa, at noget ikke er helt som det skal være. Hvor er hendes bror egentlig, og hvad skal hun gøre for at få ham tilbage?

Stykket handler altså om Nausicaa og Saskia på en rejse til de uafklarede sjæles opholdssted, man oplevede en eventyrlig forestilling med fænomenal musik, dygtige dansere og en enestående fortælling om mod, håb og søskendekærlighed.

SAG Showet – historisk set

Den stolte tradition, der har eksisteret siden 1975, er elevernes helt eget projekt, hvor manuskript, sange og danse skabes fra bunden.