Studieretningshæfte for 2020/21 ude nu

Studieretningshæfte 2020/21

Læs om de studieretninger og valgfagsmuligheder, som SAG tilbyder.

Her kan du se også billeder fra årets gang og læse om de mange elevstyrede udvalg og aktiviteter på skolen.

Du kan læse og downloade Studieretningshæftet her

Virtuel infoaften MGK

BIL, BOLD OG BØRNEHAVE
    Der bliver taget kreative og legende metoder i brug, når matematik- og fysiklærer Steffen Samsøe udfolder sin levende begejstring for, hvordan verden er skruet sammen i science undervisningen på SAG.
    Virtuel MGK orienteringsaften d. 18. januar kl. 18-20
    Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik?
  • Orienteringsaften
    Studieretningshæfte for 2020/21 ude nu
    Læs om studieretningerne, de mange udvalg på SAG og se årets gang i billeder.
    Man 14.09.2020 / kl. 17:00
    Virtuel Event
    VIRTUEL FORÆLDREAFTEN
    Virtuel fortældreaften omkring studieretningsvalg 14/9, 2020.
    Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
    Information mht. coronavirus, virtuel undervisning og datoer for åbning af gymnasiet.
    Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
    Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
    Elever til finalen i GEO-OL
    Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
    MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
    Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
    SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.