SAG SHOW
Talenter fik frit spil i elevproduceret musical

Den 25.-27. januar var der SAG-show på plakaten – gymnasiets årlige musical.

Musicalen er 100% elevstyret. Eleverne står selv for at administrere budgettet og producerer alt selv – lige fra manuskript, musik og sangtekster til koreografi, kostumer og kulisser. I år deltog godt 450 af gymnasiets 600 elever i musicalen.

Titlen for årets musical var ”Pigen der gik ud af sit gode skind.” Vi følger hovedpersonen Henriette i et skæbnesvangert drama om uforløst identitet, der for alvor sættes i gang, da en ny pige, Edna, ankommer til byen.

Se de flotte billeder fra showet her. Fotograf Mads Strømme

• Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
    Temadag om FN’s verdensmål
    Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
    Elever til landsfinalen i Fysik-OL
    To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.
    Unge talenter skaber Europas fremtid
    I uge 40 repræsenterede Anna (2f), Pelle (3e) og Simon (3a) Sankt Annæ Gymnasium ved MEP BSR i Sønderborg.
    Flot resultat ved GEO-OL
    Esben Bjørn Salmonsen fra 3.f har vundet bronze i den internationale geografiolympiade, GEO-OL 2018 i Quebec.