Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder

Velkommen (tilbage) til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.

Mathias er ikke ny på Sankt Annæ Gymnasium. Han blev student her i 1997 og hænger derfor på væggen sammen med alle vores studenter gennem tiden. Mathias gik endda på vores første MGK-årgang som saxofonist og var med i både bigbandet, gymnasiekoret og selvfølgelig SAG-show.

Mathias fortæller: ”Jeg glæder mig til igen at blive en del af et musisk miljø, hvor musikken er med til at præge hverdagen. Sankt Annæ har også en rigtig spændende elevgruppe, der vil noget – og hvor der er plads til kreativitet, vildskab og skævhed.”

Som uddannelsesleder skal Mathias bl.a. stå for kontakten til eleverne og derudover undervise i musik og samfundsfag.

Mathias kommer fra en stilling som vicerektor på HTX i Lyngby. Derudover har Mathias været gymnasielærer på Solrød Gymnasium og Rysensteen Gymnasium.

Velkommen, Mathias, vi er glade for at have dig tilbage!