Til kommende elever: Prøv en dag

Prøv en dag på SAG

Inden man ansøger om optagelse på gymnasiet, kan man komme og følge undervisningen forinden.

Tilmeld dig her: Prøv en dag på SAG

Hvis man vil vide mere om Sankt Annæ Gymnasium, så læs årsskriftet her

24476August 10, 2016 (Mads Strømme) 190

Særlige regler Sankt Annæ Gymnasium

Vi lægger vægt på, at alle skolens elever har forståelse for skolens særlige musikprofil. I skolens målsætning står der bl.a., at Sankt Annæ Gymnasiums grundlag er et samspil mellem korarbejde på internationalt niveau og almen undervisning i folkeskole og gymnasium. Skolens mål er at skabe veluddannede, musiske mennesker med arbejdsglæde, sans for kvalitet og respekt for eget og andres værd. Musikken er elevernes fælles udgangspunkt. Derfor udgør frivillige musiktilbud og deltagelse heri et væsentligt kit i skolens kultur.

Ved optagelse af elever prioriteres derfor ansøgere med særlige musikalske forudsætninger. Det er en fordel hvis du:
• har gennemgået uddannelsen som korsanger i folkeskolen på Sankt Annæ Gymnasium
• er indstillet til optagelse på eller er på venteliste til MGK ved Sankt Annæ Gymnasium
• på anden vis har en dokumenteret aktiv beskæftigelse med musik/sang.

Skriv i din uddannelsesplan, hvilke musikalske forudsætninger du har. Vedlæg en personlig ansøgning, hvori du begrunder og dokumenterer, hvorfor du søger optagelse på SAG. Her kan du fx skrive om dine erfaringer med musik, instrumenter og sang. Vedlæg bilag fra din musiklærer.

Søger du ind på en studieretning med musik på A-niveau er det en fordel med et vist kendskab til noder og klaver/keyboard. Det vil desuden være hensigtsmæssigt, hvis du i din ansøgning anfører alternative studieretningsønsker.

Generelle regler for optagelse

» Generelle regler: Optagelsesbekendtgørelsen fra UVM

Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
    Fra den 13. marts t.o.m. den 13. april gennemfører vi al undervisning som virtuel undervisning.
    Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
    Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
    Elever til finalen i GEO-OL
    Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
    MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
    Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
    SAG elever til VM i debat i Bangkok
    Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
    Dimission 2019
    Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
    Student 2019 på SAG
    Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
    Tilykke med dagen til alle vores studenter.
    Dimissionsfest fredag den 28. juni
    Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
    Årets første student
    Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
    Besøg i Copenhagen Suborbitals
    Elever imponerer til SAG-Show 2019
    Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
    Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
    Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.