Gymnasiet
Gymnasiet
Unges Europaparlament netop afholdt i København

En fantastisk uge med 175 delegerede fra 30 lande og deres lærere brugte tid i København på teambuilding, åbningsceremoni på KU/festsalen med bl.a. Margrethe Vestager og Lykke Friis som talere.

dsc_2056

Elever fra 1h synger og spiller.

 

Derudover var de unge delegerede på politisk arbejde i komitéer på Rådhuset, i FN-byen, på KU, CBS, Europahuset og hos DI.

14955875_332697353760101_6908630171138317942_n dsc_1993

 

Der blev dog også tid til sightseeing til Louisiana, kulturaften på Sankt Annæ Gymnasium og fornem afslutning på Børsen i flotte omgivelser.

dsc_2021

Landenes ambassader inviterede de unge hjem i forskellige sammenhænge. – Gefion, Rysensteen og SAG var værter for konferencen som var særlig udvalgt som europæisk ungdomsprojekt med European Parliament som patron. Et fagligt arbejde i særklasse og et netværk af unge, som i fremtiden kan bruge hinanden i en lang række sammenhænge. Med var også vores partnerskoler i Norge og Indien.

dsc_2533

 

Lærere fra Sankt Annæ Gymnasium, PR og NN, var ankerpersoner for gymnasiet. Tak til alle elever der deltog aktivt og som guider, hjælpere mv. Og til en lang række værtsfamilier som stillede hjem gæstfrit til rådighed.

// Nina Nørgaard

KALENDER OG NYHEDER
 • Gymnasiet
  Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
  Fra den 13. marts t.o.m. den 13. april gennemfører vi al undervisning som virtuel undervisning.
 • Gymnasiet
  Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
  Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
 • Gymnasiet
  Elever til finalen i GEO-OL
  Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
 • Gymnasiet
  MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
  Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
 • Gymnasiet
  SAG elever til VM i debat i Bangkok
  Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer. 
 • Gymnasiet
  Dimission 2019
  Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
 • Gymnasiet
  Student 2019 på SAG
  Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
  Tilykke med dagen til alle vores studenter.
 • Gymnasiet
  Dimissionsfest fredag den 28. juni
  Sankt Annæ Gymnasium holder dimissionsfest på fredag den 28. juni kl. 8.30

  Vi anbefaler, at I kommer i god tid.
 • Gymnasiet
  Årets første student
  Stort tillykke til Karla fra 4. MKG, der i dag blev student efter sin eksamen i billedkunst, som hun bestod med et flot 12-tal.
 • Gymnasiet
  Gallafest
  Der var masser af store smil og kjolesving på Sankt Annæ Gymnasium d. 10. maj, da skolen åbnede dørene til årets længe ventede gallafest for 3.g'erne.
 • Gymnasiet
  Besøg i Copenhagen Suborbitals
  En håndfuld dedikerede fysikelever har kastet sig over projektet CanSat, som handler om at opsende en satellit på størrelse med en dåse. Læs mere.
 • Gymnasiet
  Priser til SAG-elever
  I weekenden løb konkurrencen, Unge synger klassisk, af stablen i Baltoppen i Ballerup. Igen i år var omkring halvdelen af deltagerne nuværende eller tidligere SAG-elever.
 • Gymnasiet
  Mød vores naturvidenskabelige OL-hold!
  Flere af vores elever er igen i år med i opløbet om at komme til det internationale OL i kemi, fysik, biologi og geografi.
 • Gymnasiet
  Elever imponerer til SAG-Show 2019
  Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
 • Gymnasiet
  Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
  Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.