Studenter og Dimission 2020
Rektor Anette Holst opfordrede tale de unge mennesker til at holde fast i samhørigheden
Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
Information mht. coronavirus, virtuel undervisning og datoer for åbning af gymnasiet.
Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
Elever til finalen i GEO-OL
Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
SAG elever til VM i debat i Bangkok
Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.
Dimission 2019
Skoleåret er gået på hæld, og det blev d. 29. juni markeret ved en flot og festlig dimission for vores nyslåede studenter fra 3.g og MGK-klasserne.
Student 2019 på SAG
Her er et lille udpluk af dagens studenter på SAG.
Tilykke med dagen til alle vores studenter.