BIL, BOLD OG BØRNEHAVE
Der bliver taget kreative og legende metoder i brug, når matematik- og fysiklærer Steffen Samsøe udfolder sin levende begejstring for, hvordan verden er skruet sammen i science undervisningen på SAG.
Virtuel MGK orienteringsaften d. 18. januar kl. 18-20
Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik?
Studieretningshæfte for 2020/21 ude nu
Læs om studieretningerne, de mange udvalg på SAG og se årets gang i billeder.
Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
Information mht. coronavirus, virtuel undervisning og datoer for åbning af gymnasiet.
Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.
Elever til finalen i GEO-OL
Elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i DM i Geografi
MUSIKKEN FINDER VEJ OVERALT
Patrik er opvokset først på Nørrebro og siden Frederiksberg. Frederik er fra Hvidovre. Fælles for begge drenge er, at de brænder for musikken og sangen. Og at de lige er startet i 1.G på Sankt Annæ Gymnasium. Vi har sat dem stævne og spurgt dem, hvordan det er at blive introduceret til det musikalske miljø.
SAG elever til VM i debat i Bangkok
Mens de fleste gymnasieelever har holdt sommerferie, har fire SAG elever knoklet i Bangkoks varme til to store internationale debatturneringer.