Gymnasiesekretær til Sankt Annæ Gymnasium
Sankt Annæ Gymnasium søger pr. 1. marts 2022, eller hurtigst muligt derefter, en gymnasiesekretær på 35 timer eller fuldtid
Orienteringssite 2022
Besøgsdag og orienteringsaften 2022
Tak til alle der så med ved vores virtuelle orienteringsaften. Fik du ikke set den - kan du se den nu
Rytmisk Kor på Strøget
Se Rytmisk Kor optræde på Strøget ifb med Operation Dagsværk
Rytmisk Kor var på pletten på Strøget ved Amagertorv, da Danmarks globale elevbevægelse, Operation Dagsværk, løb af stablen i november.
Nu er der en film fra dagen
DEN ISCENESATTE REPLIK / Litterær salon med Line Knutzon
Dramatikeren Line Knutzon gæster Sankt Annæ Gymnasium i forbindelse med et længere kreativt skriveforløb i KULT regi.
UGEN PÅ HOVEDET
Hele ugen har stået i musikkens tegn for alle MGK elever i dét, vi kalder "UGEN PÅ HOVEDET".
Forrygende, festligt og folkeligt
4.-5. november deltog 1.g'erne i SAG's traditionsrige "Folketoner og Høstfest"
Gamle elever fra alle årgange mødtes til et brag af en gl. elevfest
Fredag 5. november slog Sabkt Annæ Gymnasium op for et brag af en gl.elev fest
Nyt elevinitiativ skaber nye musikalske konstellationer
Det overordnede mål er, at der bliver dannet bands til arrangementet, og herigennem bidrager ‘Band-speeddating’ til den fælles musikkultur på Sankt Annæ.