Besøg i Copenhagen Suborbitals
SAG OL-deltagere 2019
Elever imponerer til SAG-Show 2019
Torsdag den 24. Januar var der premiere på årets SAG-Show – skolens årlige elevproducerede musical. Se billeder fra showet her
Ny verdensmålgruppe skal sikre en bæredygtig udvikling
Gymnasiet har fået en "verdensmålsgruppe", der skal gøre bæredygtige idéer til virkelighed.
Temadag om FN’s verdensmål
Den 13. december afholdt vi en verdensmålsdag for alle 2.g'ere.
Elever til landsfinalen i Fysik-OL
To elever fra Sankt Annæ Gymnasium har kvalificeret sig til landsfinalen i Fysik-OL.