Nyt elevinitiativ skaber nye musikalske konstellationer
Det overordnede mål er, at der bliver dannet bands til arrangementet, og herigennem bidrager ‘Band-speeddating’ til den fælles musikkultur på Sankt Annæ.
De første studenter hejser flaget
Traditionen tro er årets allerførst udklækkede studenter en særlig begivenhed på SAG.
Alle kan blive bedre, når de får plads
Sankt Annæ Gymnasium har hyret tidligere elever som undervisningsassister for at tilgodese mange af de elever, som har brug for mere håndholdt opmærksomhed og faglig støtte.
BIL, BOLD OG BØRNEHAVE
Der bliver taget kreative og legende metoder i brug, når matematik- og fysiklærer Steffen Samsøe udfolder sin levende begejstring for, hvordan verden er skruet sammen i science undervisningen på SAG.
Virtuel MGK orienteringsaften d. 18. januar kl. 18-20
Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik?
Studieretningshæfte for 2020/21 ude nu
Læs om studieretningerne, de mange udvalg på SAG og se årets gang i billeder.
Coronavirus: Seneste nyt i gymnasiet
Information mht. coronavirus, virtuel undervisning og datoer for åbning af gymnasiet.
Tidligere SAG’er bliver ny uddannelsesleder
Velkommen til Mathias Grange Persson, der i denne uge tiltrådte stillingen som uddannelsesleder i gymnasieafdelingen.