Info til censorer

Velkommen til Sankt Annæ Gymnasium. Her er information til dig, der skal være censor på gymnasiet.

Hvor finder man undervisningsbeskrivelsen?

> Lectio

Klik på ’Undervisningsbeskrivelser’ for neden og vælg det relevante hold.

Hvor skal man henvende sig på skolen?

På kontoret på 1. sal i B-bygningen (følg skiltene).

Information til censorer om COVID19

I forbindelse med mundtlig eksamen vil der på Sankt Annæ Gymnasium være følgende foranstaltninger vedr. COVID19.

Coronapas eller Coronatest

Censorer skal fremvise gyldigt Coronapas ved ankomst til skolen. Mandag, onsdag og fredag, vil det være muligt at få gennemført en kviktest på Sankt Annæ Gymnasium mellem kl. 8 og 12.00

Foranstatninger ved eksamen

Eksamen foregår i lokaler hvor det er muligt at holde 2 meters afstand mellem elev, censor og eksaminator. Der vil være håndsprit i lokalet, og eleven opfordres til at spritte hænder af efter at være trådt ind i lokalet. Der gives naturligvis ikke hånd.

Eksaminator og censor sørger selv for udluftning i lokalet, specielt at der luftes ud i spisepausen.

Frokosten vil være portionsanrettet.

Efter sundhedsstyrelsens retningslinjer behøves ingen værnemidler, men det er naturligvis tilladt for censor at medbringe til eget brug.

Hvem kan man kontakte, hvis man har spørgsmål?

Vibeke Bønding Groth
E-mail: vbg@sag.dk

Hvordan finder man Sankt Annæ Gymnasium?

Brug evt. Google Maps til at finde den nærmeste vej til Sankt Annæ Gymnasium, 2500 Valby.

Offentlig transport: S-togsstationerne Ny Ellebjerg og Sjælør Station er nærmest skolen (gåafstand), mens man fra Valby Station kan tage buslinje 18.

Bil: Skolen har gratis parkeringspladser med indkørsel fra Sjælør Boulevard 135.